Муз.софт

De La Mancha - ClipStar VST 1.0.1 De La Mancha - ClipStar VST 1.0.1 ClipStar VST 1.0.1 - ограничитель от De La Man...
De La Mancha - SixtyFive VST 1.0 De La Mancha - SixtyFive VST 1.0 SixtyFive VST 1.0 - RMS компрессор винтажн�...
Acon Digital DeFilter v1.0 x86 x64 Acon Digital DeFilter v1.0 x86 x64 DeFilter это эффективный инструмент ...
Klanghelm - SDRR 1.1.0 VST 32bit, 64bit Klanghelm - SDRR 1.1.0 VST 32bit, 64bit SDRR создан для удовлетворения все...

Реклама

Booongo випускає повнофункціональний Ganesha Boost

  Ganesha Boost

Booongo, глобальний розробник онлайн-слотів, випустив свою останню божественну гру, Ganesha Boost: Hold and Win.

Сфокусований на титульному богові з головою слона, слот 5x3, 25 ліній - ще одне барвисте творіння в реченні Booongo's Hold and Win, що містить як бонусні обертання, так і режим повторних обертань. Хутчіш переходьте у Пін Ап казино та грайте в цей дивовижний слот з крутими бонусами.

Ганеша діє як дикий протягом усього основного ігрового процесу і перетворюється в дикий множник під час безплатних обертань, збільшуючи виграші у 2 рази. Обертання можуть бути запущені повторно, якщо протягом раунду знову випадуть три Скаттери.

Ganesha Boost

Блискучий синій диск діє як бонусний символ для режиму утримання та виграшу, шість або більше необхідних для активації функції. У грі представлені чотири дивовижні джекпоти, які розігруються в режимі Respins. Гравці будуть винагороджені величезним джекпотом в 5,000 раз, якщо вся сітка буде заповнена символами.

Крім того, значок Boost може показуватися у всіх режимах гри, що призводить до накопичення всієї суми всіх бонусних символів і додаванню до виграшу гравця.

Ganesha Boost - останнє доповнення до наростального портфеля слотів Booongo після недавнього випуску Wolf Night і приєднання до найпопулярніших ігор Dragon Pearls і Sun of Egypt.

Юрій Муратов, керівник відділу управління клієнтами й розвитку бізнесу Booongo, сказав: «Наша колекція ігрових автоматів продовжує зростати, і ми дуже раді запустити Ganesha Boost». «Об'єднавши функцію Boost, безплатне обертання і нашу популярну функцію Hold and Win, гравці отримають масу задоволення в нашому останньому захопливому творенні!»

Понравилась новость?поделитесь.

Добавить комментарий

Защитный код Обновить